Nyheder 2020

Nyheder 2020

Skylarks dejlige hvalpe efter Møgelholts Painted Black Snipe


Et herligt kuld med 6 friske drenge og en dejlig pige forlod reden lige op til efterårsferien. Vi glæder os over at følge de svenske "hemmeligheder" i deres nye hjem. 



Farvel til Ambers hvalpe

8 dejlige uger er gået med 6 dejlige hvalpe - vi glæder os over, at de hver især har fundet et fantastisk hjem, hvor vi både kan følge dem og ved at de er i de bedste hænder. Held og Lykke med dem:-)

Skylark er drægtig


I den bedste midsommertid er Skylark parret og netop scannet drægtig d. 10.7.2020. Vi forventer et -alt andet lige- kuld sorte hvalpe medio august. 

Læs mere under Skylarks hvalpe

De unger piger på prøve

Mens corona'en hærgede har Dansk Retriever Klub afviklet prøverne som et drive-in koncept. Blackthorn I-Catch har bestået sin brugsprøve og sin begynderklasse. Blackthorn Daylight har været startet i åben klasse.

Ambers fine hvalpe


d. 14. maj fødte Amber elegant 6 dejlige hvalpe - 3 hanner og 3 tæver. Hun har været en fremragende mor, og har passet dem så fint igennem alle 8 uger. Alle 6 har et dejligt hjem at rejse til.



16. marts Amber er parret

Med lækre Levenghyl Phoenix. Læs mere under hvalpe.


29. februar holdudtagelse i Østjylland

Både Blackthorn Quando og Twite deltog. Twite lavede ballade i det frie søg, men Quando holdt linjen og sluttede med en flot 2. vinder. Begge hunde har point i forhold til udtagelsen til DM 2020


22. februar c-prøve i Volsted

Blackthorn Daylight 1. præmie begynderklasse

Blackthorn I-Catch 2. præmie i begynderklasse



15. februar uofficiel working test på Lykkesholm

Blackthorn Daylight 1. vinder begynder

Møgelholts Painted Black Twite 3. vinder vinderklasse